Over ons

Ons verhaal

Alles begon enkele jaren geleden toen Tom Claus zijn eigen droomwoning wou bouwen.

In 2019 is de oprichter van ZUPAH gestart met het bouwen van zijn eigen woning. Om zoveel mogelijk controle te houden over het budget en de kwaliteit was hij op zoek naar een zelf-bouw-oplossing met begeleiding. Echter bleek dit in de realiteit zo goed als onbestaande. Zeker indien u verder wil gaan dan traditionele elektriciteitswerken en opteert voor een smart-home.

Tom heeft na het afronden van zijn eigen woning dan ook beslist ZUPAH op te richten om zelf-bouwers te ondersteunen in het bouwen van hun smart-home.

Ondertussen is ZUPAH uitgegroeid tot officiële Loxone partner met tal van mooie referenties.

Het moment dat je werk een passie wordt

Door de jaren heen dag in- en uit met home-automatisatie bezig te zijn, is dit voor het team een echte passie geworden. We werken niet enkel aan een smart-home, maar leven er ook in.

Graag delen we deze passie ook met onze klanten. Je kan dan ook steeds in één van onze demo-woningen terecht om het leven in een smart-home te ervaren.

Persoonlijke aanpak

Geen enkel bouwproject is hetzelfde! We garanderen dan ook een persoonlijke aanpak en advies op maat.

Wil je zelf je enkel je kabels leggen, of ook een stapje verder gaan? Alles is mogelijk dankzij de nodige begeleiding van ZUPAH.

Eén contactpersoon

Niets is zo vervelend dan niemand te kunnen bereiken als u met een vraag zit tijdens uw bouwproject. Bij ZUPAH krijg je dan ook één contactpersoon waar je terecht kan voor al je vragen. We zijn bereikbaar via telefoon, SMS en Whatsapp.

All-in-one oplossingen

Bij ZUPAH kan u terecht kunt voor alle integraties van uw zonnewering, alarmsysteem, verlichting, PV-systemen en HVAC. We zorgen we ervoor dat alles netjes (samen)werkt zonder dat je in de toekomst je apparaten op verschillende plekken moet beheren.

ZUPAH is Loxone Silver Partner